menu

Bedankt voor het boeken!

 

Ik kan niet wachten om prachtige foto's van jouw en je familie te maken!

 

Op deze pagina kan je meer lezen over mijn werkwijze, de locatie van de fotoshoot en een paar kledingtips voor de foto's. Mocht je nog vragen hebben, mail mij gerust op [email protected]. Ik help je graag!

Mijn stijl en werkwijze

 

Mijn fotografie stijl: Ik hou van spontane momenten en het vastleggen van de connecties tussen jouw en je familie.

 

Tijdens de fotoshoot: Er wordt weinig geposeerd en ik geef jullie kleine aanwijzingen tijdens het fotograferen. Wij lopen een rondje door het park en ik kies het beste licht en achtergrond. Met kleine kinderen hou ik ze vooral bezig met opdrachtjes en spelletjes. Zo wordt iedereen spontaan op de foto gezet. Natuurlijk maken we ook een mooie familie foto waar iedereen naar de camera kijken.

Het Park

 

De Piet Wiedijkpark is een prachtige park met veel verschillende achtergronden om van te kiezen. Voor kleine kinderen is de speeltuin perfect, met honden kunnen wij naar de hondepark, of we kunnen gewoon een relaxde wandeling door het park maken.

Kleding tips

 

1) Doe vooral iets aan waar je je comfortabel in voelt. Een spijkerbroek en sneakers is helemaal oke, als je dit altijd aanhebt!

 

2) Probeer niet te veel zwart aan te trekken. Verschillende soorten blauw of grijs zijn altijd mooi (en iedereen hebben deze kleuren in hun kledingkast!)

 

3) Een beetje kleur zoals een rode sjaal of kleurvolle accesoires zijn altijd welkom.

 

4) Lagen zoals een vest of trui, zijn erg handig om variatie in de foto's te crieeren.

WHAT HAPPENS NEXT?

 

  • In de komende dagen zal ik je een mail sturen om even contact te leggen. Mocht je voor die tijd toch dringende vragen hebben, stuur gerust een mail naar [email protected].
  • Mocht je verkoude symptomen hebben, of plotseling niet door kunne gaan met de shoot, hoor ik het graag 24 uur van te voren. Ik neem de boekingen aan in goede vertrouwen, en wil graag weten als je het niet gaat redden (al is het later dan 24 uur).
  • Het weer is onvoorspelbaar, maar een ding is zeker: de fotoshoot gaat gewoon door! Als het regent, ga alvast een mooie paraplu en regenlaarsen voorbereiden. :)

Tot snel!

 

xx Nadine